MARRASKUUN

TARJOUKSET

ILMAINEN KOTINOUTO JA PALAUTUS KEHÄ-3 SISÄLLÄ !!!

Tilaa nouto Varauskalenterista // 0449890353 // info@superpesula.fi

mattoicon2.1

AIDOT MATOT

Aidot matot on valmistettu luonnonmateriaaleista, kuten villasta tai silkistä. Kuviot ja värit kuuluvat aitojen itämaisten mattojen henkeen ja soveltuvat kestävyytensä ja lian hylkivyyden vuoksi hyvin myös toimisto- ja kokoustiloihin. Käsinsolmittu aito matto on sijoitus, josta voit nauttia vuosikymmenten ajan, kunhan hoidat sitä oikein.

Super Pesula puhdistaa aidot matot hellävaraisesti ja huolella ja takaamme niiden oikeanlaisen käsittelyn.

Aito-/Villa-/Tuftattumatto 24.90€/m2
Silkkimatto/Erikoismatto 29.90€/m2

mattoicon2.1

KARVALANKA JA NUKKAMATOT

Kodikkaat ja tunnelmalliset karvalanka- ja nukkamatot ovat suosittu valinta suomalaisten kodeissa. Ne kestävät pitkään puhtaan oloisina, kunhan kaatuneet juomat ja ruoka pyyhitään tuoreeltaan pois, kuitenkin niitä olisi hyvä pestä aika ajoin. Pesemme jokaisen maton tarkasti maton pesuohjeen mukaisesti, mikäli ohje puuttuu pestään matto materiaalin standardin mukaisesti ammattitaidolla.

 

Hinta: 14.90€/ m2

mattoicon2.1

RÄSYMATOT JA PUUVILLAMATOT

Tulee rakas räsymattosi sitten eteisestä, isoäidin tuvasta tai kesämökin kuistilta, kannattaa se tuoda pestäväksi pesulaan. Super Pesulassa niistä tulee puhtaat ekologisemmalla ja vesistöjämme säästävällä tavalla. Matot pestään kone- tai tasopesussa jossa lika irtoaa tehokkaasti.

 

Räsymatto 10.90€/ m2
Puuvillamatto 14.90€/m2

WordPress Theme built by Shufflehound. Copyright © 2020 Superpesula. All Rights Reserved.